Iskolanyitogató

2023 Február 25-én 10 órakor ismét nagy szeretettel várjuk a leendő első osztályos gyerekeket és szüleiket, hogy megismerkedjenek a Jókai világával.

A szombat délelőtti program a mesék és még egy kicsit a farsang jegyében fog telni a gyerekek számára, ezért aki szeretne, az jöhet jelmezben…(ami természetesen nem kötelező)

Találkozzunk szombaton a Jókaiban!!!

Bemutatkozás

Budapest XIV. Kerületi
Jókai Mór Általános
Iskola

OM azonosító: 035048

Cím: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 35-37.

06-1/467-09-18

igazgato.jokaibp14@gmail.com

Honlap: www.jokailapja.hu Facebook oldal: www.facebook.com/jokaisuli

 Csak az tudja, hogy meddig mentünk, aki azt látta, hogy honnan indultunk el.”

(Jókai Mór)

A Jókai Mór Általános Iskola Zugló Városligethez közel eső részén, minden irányból könnyen megközelíthető helyen fekszik. Családias hangulat, nyugodt légkör jellemzi iskolánkat.

Nyolc évfolyamon két vagy három osztályban zajlik az alapfokú oktatás és nevelés. Tágas udvarunkon játszótér, sport- és műfüvespálya és hatalmas zöld terület ad lehetőséget a tanórai és szabadidős tevékenység tartalmas eltöltésére.

Kiemelt szerepet kap az infokommunikációs eszközök használata a tanítási órákon, a művészeti és esztétikai nevelés, az idegen nyelv és a matematika oktatása.

Falaink között nyüzsgő diákélet zajlik, számtalan program szolgálja a szabadidő hasznos eltöltését.

Iskolánk profilja:

Magas színvonalú angol és matematika oktatás;  Digitális kompetencia fejlesztés; Pénzügyi tudatosságra nevelés; Művészeti nevelés-Jókai-stúdió; Sportolási lehetőségek: karate, foci, kosár, pingpong, tánc; Hagyományőrzés: Pöszméték; Fenntarthatóságra nevelés

Hagyományaink:

Témanapok, Templomi karácsony, Szülők bálja, Jókai-nap, Gyereknap, Sítábor, Erzsébet táborok határon innen és túl; Határtalanul kirándulások; Nyári táborok

Iskolanyitogató programsorozatunk

Játékos foglalkozások gyerekek számára:

„Itt a farsang, áll a bál?”

2023. január 28. 10 óra

„Itt a farsang…”

2023. február 25. 10 óra

„Tavaszi szél vizet áraszt”

2023. március 18. 10 óra

Nyílt órák:

2023. március 22-23.

A 2023/2024-es tanévben induló osztályaink:

Fegyóné Vicickó Enikő – 1.a osztály
Janovichné Pálvölgyi Judit – 1.b
osztály

Mindkét osztályunkban családias, nyugodt légkör, felkészült és lelkes pedagógusok várják leendő diákjaikat. Óráikon sok mesével, játékkal, mozgásos feladatok segítségével varázsolják élménnyé a tanulást. Változatos munkaformákat alkalmaznak annak érdekében, hogy biztos alapokat szerezzenek a gyerekek, amelyre lehet építkezni.

Fontosnak tartják a jó osztályközösség kialakítását, ahol a gyerekek könnyen megtalálják barátaikat, bizalommal fordulhatnak egymáshoz és a felnőttekhez. A közös programok fogják elfogadó, baráti közösséggé formálni őket. Kollégáink rendszeresen szerveznek közös kirándulásokat, kulturális programokat, játékos délutánokat a gyerekek számára. Céljaik megvalósításában fontos partnerként tekintenek a szülőkre, hiszen közösen tevékenykednek azért, hogy a tanulók személyisége sokoldalúan fejlődjön, és az iskolás évek vidáman teljenek.

Várjuk Önöket szeretettel!
Bursits Mariann
intézményvezető

Kapcsolat:

Budapest XIV. Kerületi Jókai Mór Általános Iskola

Tel.: 0614670918
E-mail: jokaisuli14.gazdasagi@gmail.com
E-mail: igazgato.jokaibp14@gmail.com

Iskola

Még hátravan a tanévből:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kapcsolatok: