Tisztelt Szülők!

Ma reggel iskolánk pedagógusai, munkatársai értekezletet tartottak, ahol a következő időszak munkarendjével, feladataival kapcsolatban alakítottak ki közös cél-és keretrendszert. Ezzel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást tudom adni:

 1. A gyerekek ebédje központilag lemondásra került. Az áprilisi ebédet március 16 éjfélig lehet a Multischool rendszerén keresztül befizetni. Amennyiben a veszélyhelyzet miatt az iskolák áprilisban is zárva tartanak, akkor az ebéd lemondásra került. Bármilyen kérdésük van, kérjük az alábbi email címen jelezzék: jokaisuli14.gazdasagi@gmail.com
 2. Az iskolában hagyott tanszerekért, ruhákért a március 17-én 8 és 16 óra között lehet jönni. A fertőzésveszély elkerülése érdekében egyszerre az épületben 15 szülő tartózkodhat. Javasoljuk, hogy egy szülő esetleg több diák felszerelését gyűjtse össze. Az iskolába diák nem léphet – felsős sem. Csak olyan felszerelésért érdemes befáradni, amit a következő hetekben nem tudnak nélkülözni.
 3. A következő időszakban az oktatás elsődleges fóruma a KRÉTA-rendszer lesz. Ebbe a diákok és a gondviselők is beléphetnek. Kérjük, hogy Önök a tanulói belépés helyett mindenképpen a gondviselőit használják, mert így több funkció is elérhető. Akinek a belépéssel kapcsolatban problémája lenne, kérem, jelezze az osztályfőnöknek.
 4. A kollégák e hét végéig dolgozzák ki és küldik el a tantárgyak tematikáját a tavaszi szünetig terjedő időszakig.  Ezt követően rendszeressé válik a tananyagok szétküldése a heti órarendet követve. A pedagógusok a KRÉTA rendszeren keresztül fogják küldeni a feladatokat, tananyagokat, prezentációkat, a számonkérés módját, stb.
  Kérjük, hogy ezt napról napra Önök is kísérjék figyelemmel.
 5. Lesznek pedagógusok, akik a KRÉTA mellett más felületet is használnak majd, erről ők fogják a diákokat és Önöket tájékoztatni.
 6. Felhívjuk figyelmüket, hogy a tantermen kívüli digitális munkarend során a diákok kerüljék a nagycsoportos találkozásokat, programokat. Felügyeletüket a szülők, családok, szomszédok bevonásával kis csoportban célszerű megszervezni. A gyerekek felügyeletét nem szerencsés a nagyszülőkre bízni, hiszen ők a legveszélyeztetettebb korosztály.  Segítsék egymást!
 7. Kérjük, tudatosítsák a gyerekekben, hogy nincs szünet, fontos, hogy napról napra végezzék el a tanáraik által kiküldött feladataikat. Javasoljuk, hogy alakítsanak ki napirendet!
 8. A nyolcadikos diákok ezen a héten módosíthatnak a jelentkezés sorrendjén. Aki szeretne ezzel a lehetőséggel élni, kérem, hogy jelezze az osztályfőnöknek. Ő fogja tájékoztatni a szülőket arról, hogy a jelentkezési lapokat mikor és milyen módon tudják aláírni.
 9. Kérdéseikkel elsősorban az osztályfőnököket és a szaktanárokat keressék meg a KRÉTÁN vagy a levelező rendszeren keresztül.
 10. Kérjük, hogy az osztályok levelezőlistáját is kövessék figyelemmel.
 11. A legfontosabb információkat az intézmény a honlapon (www.jokailapja.hu), a Facebook oldalon és a KRÉTA-rendszeren keresztül fogja megosztani Önökkel. Kísérjék ezeket is figyelemmel! 

Köszönjük szépen az Önök segítségét, támogatását! Higgyék el, hogy nagyon sokat jelent nekünk.

Vigyázzanak magukra, és remélem, hogy minél előbb személyesen is tudunk találkozni!

Üdvözlettel:

Bursits Mariann s.k.

intézményvezető