📌

Kedves Szülők, Gyerekek!Az alábbiakban a tanév indításával kapcsolatos legfontosabb információkat olvashatják

❗️

Első tanítási nap szeptember 1. kedd, 8 órakor fogunk becsöngetni.

⏰

Hagyományos tanévnyitó ünnepséget nem tartunk, ezért az osztályok az osztálytermeikben gyülekeznek az elsősök kivételével. Kérjük, hogy az első nap tiszteletére ünneplő ruhában érkezzenek a diákok.

✅

Erre a napra elég egy tolltartót és üzenőfüzetet hozniuk magukkal. A második-nyolcadikos gyerekek ezen a napon fogják megkapni tankönyveiket, ezért legyen náluk olyan táska, melybe ezek beleférnek.

✅

Az 1-4. évfolyamosok számára 4 órát tartunk, 5-8. évfolyamosoknak 5 tanítási órája lesz. Kérjük, hogy amennyiben a gyermeke a tanítási órák vagy az ebéd után az első nap haza szeretne menni, az üzenőfüzetbe jelezze az osztályfőnök számára azzal együtt, hogy egyedül mehet-e haza, vagy jönnek érte.

✅

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel az alábbiakra hívjuk fel mindenki figyelmét:- Intézményünket kizárólag egészséges gyermek és felnőtt látogathatja. Aki betegség tünetét észleli magán, ne jöjjön iskolánkba, és azonnal keresse fel háziorvosát.- Szülők (kivétel az elsős tanulók egy hozzátartozója) nem léphetnek be az épületbe. Megértésüket köszönjük!- Azon szülők, akik kísérőként vagy ügyintézés miatt látogatják az intézményt, kézfertőtlenítés után maszkban léphetnek be az iskola területére. – A felsős tanulóknál legyen maszk, mivel a közösségi terekben ezek használata ajánlott.- Az intézményre vonatkozó járványügyi protokoll a tanév előtt mindenki számára nyilvános lesz.

✅

Kérjük, hogy a továbbiakban figyeljék az honlapot, facebook oldalunkat és az osztályfőnökök tájékoztatóját, mert ezeken a fórumokon kapnak tájékoztatást minden fontos kérdésről!A vakáció utolsó napjaira nagyon jó pihenést kívánunk! Mi már nagyon várjuk a gyerekekkel való találkozást! Addig is vigyázzunk egymásra!Üdvözlettel: az iskola dolgozói